" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 





Urspårade SKILSMÄSSOFÄDER.... l i s t e n UP!!!





Bråka med era X

Tjura, trilskas, krångla, rasa, skrik, gråt, fly in i allt möjligt som

kan fylla det svarta hålet, distrahera er med sport, spel, hyperaktivitet,

sitt och stirra in i väggen en hel vecka, ta antidepressivt, & så vidare....

M E N: SVIK I N T E ERA BARN!!!


Bli galna...... men svik inte barnen.



 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna
Läst 263 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-12-11 18:07



Bookmark and Share


    hejmartina
sorgligt ibland att föräldrar måste bete sig som gudar framför sina barn. Om mina föräldrar hade skilt sig (jag är nog den enda flickan i världen med föräldrar som fortfarande älskar varandra så mycket att dom smygtittar på varandra i ett rum fullt av folk) så skulle jag nog vilja att dom bara satte sig ner och sa "Nu kommer jag gråta ungefär varje dag i en vecka, för det är så allt kan kännas ibland".

Men du har så rätt. !!
2010-12-11

  Tini Tut
Det kanske inte alltid är så lätt, om exet är en psykotisk häxa.
Men jag håller med dig.
2010-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna