Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grymhetens mörkermakt har etablerat sitt kungarike på Jorden...

 

 

Vad har du att sätta emot?

Vad ska du göra?

Hur känns det?




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-11 18:13



Bookmark and Share


  Anna*
Kärlek och ljus är mycket starkare än mörkret!
Vi sprider ljuset så får mörkret lov att vika.
Delar med oss av allt det goda våra hjärtan rymmer
och det kommer att sätta någon fri.
2010-12-13

  Ninananonia VIP
Ja det känns nästan så ibland. :)


Sända ut kärlek och ljus !


Mitt hjärta är varmt och fyllt av kärlek och jag är redo!

Är du ?


Tillsammans är vi starka :)
2010-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna