Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där jag alltid är...




Sanktionerad Kärlek

jag kunde ha skänkt dig himmelen

givit dig det oändliga

kunde ha tillverkat ljuva färger      

låtit berusningen infriat löften

jag kunde ha snurrat klotet runt våra axlar

 

ruvat och samlat kärlek i samma skål

kunde förvisat alla mardrömmar

låtit längtan ständigt finna uppfyllelse

men jag gjorde det inte

kunde ha förångat alla tårar

fryst bort det ytliga hatet

kunde ha störtat all fiendeskap

och upplyst all universums förälskelse

istället stannade jag (inte framför, inte bredvid) (aldrig bakom) alltid vid din sida




Prosa av Max Poisé
Läst 279 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-12-13 09:00



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Varm, djup och vacker. =) Gillar. =) Bokmärker. =)
2010-12-15

  LenaJohansson VIP
oj va bra!
2010-12-14

  Anna*
Heeelt underbar! *suck*
2010-12-14

  walborg
En klok text om att respektera friheten hos den andra och inte kräva mindre än ömsesidighet.
2010-12-13

  Lilla My* VIP
Stark text om denna Sanktionerade kärlek!!
Läser igen...
2010-12-13

  prinscess VIP
vad vacker och varm
2010-12-13

  Peter Olausson VIP
tycker om, känns innerligt, upplevt. Tack!
2010-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé