Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kände för att skriva på danska, det är ett vackert språk..


kærlighed

kærlighed er et starkt ord.
kærlighed er et svært ord.
kærlighed er et dejligt ord.
At ha en kæreste, det kan alle lide.
Men når det stopper,
då er man alene igen.
Ked og græder dagerne in og dagerne ud.
da er det et kedsomt ord.




Fri vers av Sofie Svensson
Läst 296 gånger
Publicerad 2010-12-13 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofie Svensson
Sofie Svensson