Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utomkroppslig överraskning...




När frugan & jag älskat utanför våra kroppar uppe vid gränsen ut i rymden

hela natten, så skulle vi ju såklart återvända till våra kroppar igen som

planerat.



Men under vårt erotiska kärleksrus hade ett krig brutit ut i vårt land, ett 

förskräckligt krig, så hela vår stad var lksom jämnad med marken & våra 

kroppar utplånade.



Så var vi då 2 fria själar som inte visste vart vi skulle ta vägen...







Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-13 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna