Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens Ljus lyser i mörkret....





.....och mörkret har inte övervunnit Det.







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-14 17:25



Bookmark and Share


  Anna*
Så sant! Enkelt och evigt!
2010-12-14

  Janne
Mycket bra
skrivit
Johan

"Kärleken är starkare
än mörkret"


Mvh


Själens krigare
2010-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna