Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt. Ganska mörk


En säker framtid

En säker framtid

Dränker mig i mig själv,
I det svartaste och djupaste av hav,
Punkterar sorgen som är Jag

Vandrar planlöst mot en säker framtid
Utan kraft
Utan lust
Vandrar planlöst mot en säker framtid
Utan luft
Utan luft
Utan luft
UTAN LUFT!

Av alla mina bottenlösa dyk ner i mitt Jag
Är detta mitt resultat;
Jag dränker mig i mig själv,
Punkterar allt som varit Jag



Niklas Lövgren augusti/november 2005




Fri vers av Niklas Lövgren
Läst 524 gånger
Publicerad 2005-12-05 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Lövgren