Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterutsikt

 

 Så ändlös vacker

vintern är när

snön klär träden

ligger som bomull

grenarna

 

Jag ser landskapet

breda ut sig

för öppningen

mellan

 

träden




Fri vers (Fri form) av Janne
Läst 548 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-12-17 20:31



Bookmark and Share


    AA VIP
Vacker text. // AA
2010-12-18

  Anna*
Ljuvligt vackert och jag tänker på de fina fotografier som väntar på att bli till just nu när snön ligger över skog och mark med ett stilla lugn! Fin bild och text! ♥
2010-12-18

    ej medlem längre
Vacker är texten såsom bilden-bokstavligt och bildlikt!
2010-12-18

  Lena Själsöga Keijser
du skriver snö
kan ske
med ett snödun
mellan
dina
fingerljus

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2010-12-17

  mare VIP
Vackert..
2010-12-17

  Maiah VIP
riktigt härlig...
2010-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne