Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill dej ALLT!




Jag kysser din klitoris varligt

Sjunger hur jag älskar Dej

Du är min okrönta Drottning

Jag vill ta Dej till toppen

Jag kommer att smeka Dej i mål

Jag älskar dej, jag vill dej ALLT!

Vårt förbund är magiskt heligt

Allting börjar om...

Tränger in i Dej ända in

Älskar Ditt vilda väsen

Din glädje är min befrielse




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-18 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna