Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dej ska jag ge min första kyss!




Hela mitt så kallade liv

har varit en väntan på LIVET...

Jag har missat tusen tåg

Har legat utslagen och förvirrad

på perrongen

Men nu har jag rest mej

upp i kraft av min fria vilja

Jag och Gud tillsammans

är starkare än de mörka makterna

Snart ska jag kliva in i 

Kärlekens tåg

My Soul is on fire...

Jag är äntligen vuxen

och mina änglar jublar

och Dej ska jag ge min första kyss!




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-18 00:49



Bookmark and Share


  Lotta Eng
Vackert !
2010-12-19

  Ninananonia VIP
vacker text! Du är fri :)
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna