Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oh Love Supreme...




Oh Kärlek, du är så överlägsen

i människans Fria Vilja...

Bara den fria viljan kan

få oss att vakna... och 

Guds villkorlösa kärlek

En viss mängd av kurage

är allt som kan hjälpa oss

att resa oss ur förnedringen.

 

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-18 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna