Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Power Of LOVE

 

Låt Kärleken bo i din själ

Låt den stråla genom din blick

och handlingar

Jag lovar du kommer att

bli en gladare människa

och likaledes din omgivning

Kom får jag se ditt leende...

Låt mej se kraften i den blick

Sanningen kommer att segra

ändå till slut... så varför inte 

låta den göra det redan idag?




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-18 01:25



Bookmark and Share


  Anna*
Det är helt sant som du säger ... Så ... Varför inte?!
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna