Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avboka mitt abbonemang på återfödelsen...




Jorden är ingen bra plats att bo på

Återföd mej till en annan planet

Min kärlek känner sej inte hemma här

Världen är galen och jag längtar hem!

 




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-18 02:34



Bookmark and Share


    ordskalv
Du kan inte beskriva mitt liv på ett bättre sätt
2010-12-18

    ej medlem längre
Kan verkligen känna igen önskan här-tar själv gärna semester ett par reinkarnationer,på någon grönskande frisk planet,men sedan vill jag nog hem till Tellus igen-förhoppningsvis är det bättre då..!
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna