Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pennan

I skapandets stund låter jag

pennan vara verktyget

tankar som vill uttrycka

sig

 

släppas fria

som en inre

dusch

av

välbehag




Fri vers (Fri form) av Janne
Läst 449 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-18 12:53



Bookmark and Share


  Anna*
Känner igen! Snyggt!
2010-12-23

  mare VIP
Som en inre dusch...låter befriande..bra,sparas..
2010-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne