Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gammalt mini-poetryslam, inga småkryp har skadats i tillblivelsen av denna text




~*~ Bagatell om de Småstörande Småkrypen ~*~

~*~

(Tempi: Vivace - Forte Allegro)

~*~

Irrationella små flugor på datorskärmen
måste dö
(dessa sanslösa väsen)
Irriterande för mina tankar på maximal höjd
(förstår du inte vad jag säger)
Varför flyger de inte bara ut när de kan
för en stund, varför
(Jag kan inte sluta att höja rösten)

~*~

Irrationella små flugor på min skärm
stoppar mitt flöde
kreativiteten verkande, koncentrationen på topp - ångande
och du kan glömma allt ditt drömmande

~*~

En mardröm skall inte bliva mitt väsen
Om de inte slutar...så skall deras väsen om de ogillar mitt
väsen - ej väsnas mer!


*...Narren ler åt er. Fare thee well...*

insp. av Mozart på nåt besynnerligt sätt
~*~ LordParzifal ~*~

LPWJ svensk version 18/12/10

(english original 22Nov97)

Bagatuelle of the Bugging Bugs

bloggversion

 




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 617 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-18 21:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2011-02-05

  L Patrik W Johansson VIP
den skrevs när första datorn var ganska ny 1997

flugor o större fångar jag i glas...och släpper ut,
i garaget om vintern

=)

Be well,
LPWJ
2010-12-18

    ej medlem längre
Det finns inget som kan vara så sanslöst irriterande som dessa
små varelser. Stör koncentrationen och sömnen. Bra komponerat
med inspiration av Mozart!!!


"En mardröm skall inte bliva mitt väsen
Om de inte slutar...så skall deras väsen om de ogillar mitt
väsen - ej väsnas mer!"



/Ann
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP