Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bli VUXEN

varsebli

att livet har en HELIG KONTUR... som man inte ska överträda,

& inte låta någon annan överträda.

Att bli vuxen innebär att man försvarar denna FRONT,

vilket också kan benämnas att försvara sin integritet,

& inte kränka andras integritet..... & så gott man kan

inte låta någon kränka någon.


Hur många vuxna människor finns det i denna värld?




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-21 17:02



Bookmark and Share


  Feminaz
Inre mognande är det likhetstecken med vuxenhet? Att jobba för en djupare perspektiv på tillvaron ger oss vuxnre hållning till livet? Vi är varandras inspiratörer och vägvisare:-)
2010-12-22

  Ninananonia VIP
Tyvärr inte tillräckligt många! :/
Bra skrivet.
2010-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna