Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bli VUXEN 2

Att vara vuxen innebär också att man har så pass mycket civilkurage & 

kreativitet, så att man vågar & förmår KRÄNKA andras integritet i de 

undantagstillstånd då det faktiskt krävs... att man går över gränsen.

Och att man har omdöme nog att veta när man ska göra det.

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-21 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna