Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism: VD för Sverige

~*~

England hade sin Viktorianska era
innan kungaätten som var den riktiga släkten till Diana

svensken som fick den nya erans Victoria
Daniel vann över jantelagen som David över Goliath


LPWJ 21/12/10

e-bok: 



amfora (aforismer 2009/2010)




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 569 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-27 21:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåder!
2010-12-29

  thyra
Till lycka för de båda :)
2010-12-27

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Tur det. Kärleken övervinner normen. Och så fina de är tillsammans. De tu. Vilket vackert bröllop det var att se
2010-12-27
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP