" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

no man is an island... bullshit




Jag är en Ö....

Jag känner mej som en ö

En öde ö...

Med vassa klippor runtom

och ogenomträngliga dimmor

Ingen tar sej in till mej...

Mitt på min ö slumrar 

Kärlekens vulkan...

Lava rinner längs sluttningarna...

Allt jag kan förnimma är Din röst

när du ropar mitt namn från din ö...

Ändå känner jag mej så ensam

och isolerad och hopplös

Jag längtar efter ett mirakel.

 

 

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-05 02:47



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
...men en kärleksvulkan, den kan förändra allt, den kan skapa bryggor ut i vilka skiljande hav som helst, den kan hindra flyg från att flyga men också alstra aska som blir till jordsom blir till blommor. Fin text, dov i tonen, men starka bilder.
2011-01-05

  vibhava-tanha
no man´s an island, except for Island Man he´s a rockstar - Sage Francis
2011-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna