Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så (O)lycklig...

 

En dimension av mej är lyckligast på jorden

En annan del av mej är olyckligast!




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-05 03:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna