Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnfall I



inget guld vilar över natten
när den största stjärnan
har dragit sig ur

kvar mot rutan
en himmel utan sitt halsband




Fri vers av evana
Läst 319 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-01-05 07:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Andlöst vacker poesi!
2012-10-15

  Anna*
Grymt snyggt! Applåderar
2011-07-18
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana