Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

passage



sakta sveper jag flaggan i natt
den svartaste
som går ton i ton med min himmel

likt en mörk flamma delar den min rymd
låter fasaden falla

för att gå in i
en ny skepnad




Fri vers (Fri form) av evana
Läst 387 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-24 20:36



Bookmark and Share


    glasa VIP
är själv skönhet
som skriver skönhet
2015-02-26

    glasa VIP
den som skriver så
som rör sig så
som låter
sig
transformeras så

är själv
skönhet
2015-02-26

  Lars Hedlin
Starkt som attan! Bra utfört!
2015-02-25

  Quasimodo
Ett genombrott en förändring känns svepa fram här i nattens mörker!
2015-02-24

    ej medlem längre
Nattlig mystik
2015-02-24

    ej medlem längre
Djupa ord. Vackert skrivet.
2015-02-24
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana