Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Per Oscarsson


En man som utstrålade kraft och kurage

Det finns inte så många människor av hans kaliber

Tack Per för alla dina oförglömliga rolltolkningar

jag sänker mitt huvud i vördnad och respekt

Vila i frid




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-05 18:28



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
En oförglömlig skådespelare och människa. R.I.P.
2011-01-05

  Ninananonia VIP
Han var älskad :)
En stor begåvning :)
Sorgligt att sluta sitt liv så...
2011-01-05

  Ninananonia VIP
Han var älskad :)
En stor begåvning :)
Sorgligt att sluta sitt liv så...
2011-01-05

  prinscess VIP
ja han var en mycket stor skådespelare
2011-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna