Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mord på TV, reklam reklam reklam, mer mord......




Jag tror att jag måste gå och spy!

Jag är inte skapad för den här världen

och dess mani för mord, reklam, undergång...

Jag hör inte hemma här, gör du?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-06 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna