Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex i sin essens handlar om...




Sex ~ i sin essens ~ handlar inte alls om kroppen

utan om 2 människors längtan & vilja att ta av sej

sina känslomässiga pansar & SE med hjärtat.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-06 17:34



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Just det :) Vackert Johan :)
2011-01-06

  Peter Olausson VIP
ja - och då kan allt verkligen hända!
2011-01-06

  Lena Själsöga Keijser
ibland vandrar jag in i dina ordbilder
tappar liksom orden
stannar och lever med
ser ordet sex och med ens
är jag i ordets vackra ursprung

se med hjärtat... det är
är

tack

Tack att Kvällens Skönhet Andas Med Dig

Själsöga
2011-01-06

    Lejla Huseinovic
wow :)
2011-01-06

  aol
här vilar en sanning många längtar efter
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna