Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är inte så ensam




Du är aldrig så ensam som du tror och som det känns.

Änglar och andar omsusar dej fastän smärtan bränns.


Kärleken omsluter dej troget och ömt,

när vi letar efter din Själ som du glömt.






 

 




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna
Läst 311 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-10 18:20



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Vackert!
2011-01-12

  Lena Själsöga Keijser
så är det
kärleken är i allt med allt

så är det

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-10

  Ninananonia VIP
Ja en kärlekspoet :)
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna