Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bränning


sekunder av dig över öppen yta
driver vågor i sår

kvar endast ljudet
av strömmar




Fri vers av evana
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-10 18:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du förmedlar känslor som känns på huden.
2012-10-15

    ej medlem längre
ännu en oerhört näramig beskrivning. fint!
2011-01-11

  Lena Själsöga Keijser
dina ord är mjuka penslar
ja rörelsen lever vidare
vet inte varför
men jag ser en näckros i sjö
ser den sakta vika ut kronan

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana