Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släppa ut mitt hjärtas fågel

 

  Griper tag om min självbild

låter dom inre rädslorna

vidgas

 

i

 

min egen takt

sakta

så kan jag släppa

taget

om

rädslorna

 

för dom skingras

när jag vårdar min

självbild

 

kärleksfullt

 

Jag vill släppa ut mitt

hjärtas fågel

igen




Fri vers (Fri form) av Janne
Läst 2459 gånger och applåderad av 43 personer
Publicerad 2011-01-11 14:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Mycket vackert skrivet

om rädslor och det som kan komma därur

och hindra vår unika förmåga att ... LEVA ...


2013-02-04

  Anya VIP
En vacker önskan som jag hoppas blir uppfylld.
2013-02-04

  aol
rogivande fint skaldat
2012-05-09

  Karin Andersson
Underbart!
2011-08-29

  RosieLoveHeart
verkligen vackert å precis så man måste göra för att våga sig på tåget igen , att älska sig själv är ingen skam utan viktigt man är ju sig närmast och man kommer umgås en lång tid , så älska det vackraste du har ,
2011-05-28

  Johan Bergstjärna VIP
Bra!
2011-04-13

  Fånga dagen
Mycket fint och vacker bild till dikten :)dessa rädslor i livet gör mig ibland totalt uppslukad
mvh ak
2011-04-05

  Linda CH VIP
Läkande, rofyllt och stärkande. Att tänka på då och då.
2011-02-18

  M_Franke
Helt enkelt underbar
2011-02-13

  Känslovarm
Så vacker.
2011-02-07

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fin lugn dikt som med varma vågrörelser skalar intill jaget och skalar rädslor.
Kloka tankar
2011-02-01

  Mr Lindemann VIP
Att hålla inne med det som utgör delen i en som gör att man flyger igen, i rädsla för mer smärta

Mod har den som lyfter och inser det mäktiga iatt flyga trots risken att bli nedskjuten
2011-01-12

  Teresia Ridell
Åh härligt.. just där är jag oxå.. Mycket vackert snidat !
2011-01-12

  La Magnólia VIP
Underbar , så bräcklig .. men med en stark önskan att bli fri ..
2011-01-12

  stella
Mycket vackert!
2011-01-12

  Julio VIP
Bokmärkt
2011-01-12

  Anna*
Väldigt vacker och dessutom helt sann. Du är värd det allra bästa!
2011-01-12

    Mimmi17
Så otroligt fin och rogivande!
2011-01-12

  Lena Själsöga Keijser
det är så vackert med denna fågel
den låser upp själv
i kärlek

den rör vid är

din fågel andas genom dina ord
vacker

tack

Tack att Kvällens Skönhet Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-11

  Niclas Petersson VIP
"så kan jag släppa

taget

om rädslorna



för dom skingras

när jag vårdar min

självbild"

Kloka ord.
Gillar.
2011-01-11

  Anya VIP
Klok meditativ text! gillar!
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne