Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiden



vad vet vi om ögonblick
när våra linjer sakta
planas ut

och sekunderna
de ständigt dyrbara

exponeras
som garnityr i tomrum




Fri vers av evana
Läst 282 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-11 19:27



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
god ton
2011-02-07

  Maria T
fin liten dikt om
tiden som ständigt
rusar förbi
2011-01-11

    ej medlem längre
snygg tidsbild!
2011-01-11

  Lena Själsöga Keijser
kan ske vet vi då vet stiger in i vetande
då vi vågar
är

ära
är

du skriver mjukvackert i skönhet

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana