Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älä pelkää


Älä pelkää yksinäisyyttä
yksinäisyydessä voit kokea syvemmin
minun läheisyyden

Älä pelkää surua
sillä silloinkin olen vierelläsi
surussa sinä kasvat henkisesti

Kriisien kautta vahvistut
ottamaan vastaan uusia haasteita
joita elämässämme emme voi välttää

Vuorostaa opimme antamaan arvoa
positiiville asioille
miten voitas nähdä valoa jos emme olis oltu pimeydessä

Älä pelkää kuolemaa
kuolema on vapautus kaikesta jotka sitoo meitä
täällä maanpäällä

Vasta kun olemme päässeet rajan yli
olemme täydellisiä











Fri vers av maija tuori
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-12 13:50



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
hyvää ! mutta tähdetkö täydellisyyteen

gunnari
2011-01-12
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori