Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev!



Livet är flyktigt kort

Ej du slösa det bort

Livet är en andning in och ut

Sen är du död och livet slut

Värna ditt heliga liv

Tag din penna och skriv

ett kärlekens kontrakt

Lev av hela din makt




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-13 02:21



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Förtjusligt
2011-01-13

  Ninananonia VIP
Bra!
2011-01-13

  arja savela
Jättebra text! Berör...
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna