Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyhjä syli



Olin etsinyt itselleni
aitoja helmiä
niitä oli syli täynnä

Kunnes tuli kevät tulva
ja huuhteli kaikki pois




Fri vers av maija tuori
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-13 02:29



Bookmark and Share


  arja savela
Jännä aihe; hyvin keksitty ja runoiltu!
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori