Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens pånyttfödelse




Smekljus

Gröna sol inuti

Att vi kunde

Strömmas rena

Inåt under bakom

Vind att insupa

När vi blev till

Själens pånyttfödelse

genom ömhet

i dyning efter dyning.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 304 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-13 19:27



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
andandes skönhet
mycket vacker

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-15

  Janne
Mycket vackert
skrivit du binder
samman bra det
du vill förmedla här



Mvh


Själens krigare
2011-01-13

  Ninananonia VIP
Vacker ! :)
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna