Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man ska leva för varandra...




helvetet




helvetet....

mänskor som har nog upp med sina mörker och problem

så att de inte orkar eller förmår älska andra mänskor

.....vilket tragiskt helvete

                                           .

                                  




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-14 12:51



Bookmark and Share


  Tothem
sant...och sorgligt!
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna