Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är dags för REVOLUTION!




Vik hädan terroriserande mörkermakter...

 

 

... med era nattmaror som bara vill skada mej och allt ont!

Jag vet att mörkret dras till ljuset, så jag borde vara glad,

men jag känner mej mest förföljd och nedstämd...

Jag kom hit till livet för inspirationens skull... inte

för att vara ångestriden och deprimerad!

Så vik hädan onda makter, ut ur mej, och varenda levande varelse!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-15 23:31



Bookmark and Share


  lilla t
PÅ dem bara banka ned dem i skorna, Marorna alltså!
2011-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna