Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu strömmar det goda ljuset...



När jag inte väljer att leva med hjärtat och själen; öppen...

När jag blir passiv, defensiv, och fylls av en låt-gå-mentalitet...

När jag inte tar initiativet med min kärlek och goda aggressivitet...


Då väller det perversa mörkret in i mej.


Så nu ikväll väljer jag LIVET... tar på mej min rustning och slåss!

Jag ber till Gud och änglar och andar om stöd, jag ber mej själv

att leva i Kraftens flöde, i ömhetens, empatins ljus. Jag besluter mej för att TA EMOT allt det goda,

för jag klarar inte det här livet ensam. Livet som är en gåva från Gud, i vars händer jag överlämnar min kamp.


Nu strömmar det goda ljuset in i hela mitt väsen.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-16 19:54



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Bra! Johan :)
2011-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna