Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

olåst



du var
ett avtryck
för ren
i sin skärpa

du var
ett utkast
för vackert
att blunda åt

du var
för sann
för öppen


för svår
som människa




Fri vers av evana
Läst 246 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-01-17 20:45



Bookmark and Share


  stella
Berörande...
2011-02-20

  Lena Själsöga Keijser
jag vandrar
andas
dina ord

fasettslipade
ljuskaskader
fyllda
med djup
vilket är höjd

så vackert målar du
själens oändliga färger
stämningar
upplevelser

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-17

  Svartsilver
otroligt vackert, så vemodigt att jag blir berörd.
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana