Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man säjer: blod är tjockare än vatten...



Det säjs att blod är tjockare än vatten...

Inte när det gäller mej iallafall och mina

så kallade relationer till min mor och syskon

Jag känner ingenting för min gamla familj... det är tomt på kärlek, det

är tråkigt och tragiskt, men också skönt att se sanningen, inte göra

sej några illusioner... och inte försöka uppnå något som inte

går att uppnå.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-19 03:55



Bookmark and Share


  drover
Blod är inte tjockare än vatten.
Familj är likadan som vänskap, den måste odlas, förtjänas och älskas.
Man kan aldrig tvingas älska eller hålla sams bara för att man råkar vara släkt!
Finns ett ordspråk på engelska:

"Family are the friends we choose for ourselves"
2011-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna