Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag någonsin velat är att älska dej



Allt jag någonsin har velat,

det står inristat i mina gener.

det står skrivet som sång i min själ.

Allt jag någonsin velat

är att kyssa dej, älska dej, hålla dej.

Det är ödet att det ska bli du och jag.

Änglarna tisslar om det och ler.

Gud själv ler och gråter över vår kärlek.

Kyssa dej, älska dej, hålla dej.

När korsas våra vägar min vän?

Kom snart, älska mej, sjung mej, kyss mej.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-19 23:57



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
stilla bön om det enda viktiga. Du har en så enkel, innerlig ton i dina texter som känns som en veklig äkthetsstämpel. Tack för läsnnigen!
2011-01-20

  Ninananonia VIP
Jättefin! :)
2011-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna