Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyvästi



Ovi kolahtaa kiinni
kuulen askeleesi loitontuvavan
hiljaisuus laskeutuu huoneeseen

Puristan tyynyäsi itseäni vasten
se on vielä lämmin ihosi kosketuksesta
hajuvetesi tuttu tuoksu tyynyllä

Pimeys vetää minut syövereihinsä
olen kuin vakuumissa
en saa ilmaa




Fri vers av maija tuori
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-21 14:03



Bookmark and Share


  walborg
Skakande att läsa - upprörande.
2011-03-06

  arja savela
Luin niin tunteella että alkoi tulla kyyneleitä..
2011-01-22
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori