Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkt som hatet


Jag vill inte att du ska vara i fara
Snälla, lilla rara

Låt mig hjälpa dig
Jag vet att du behöver mig


Snälla, lilla rara
Jag vill inte att du ska vara i fara


Jag ser smärtan i din blick
Allting försvinner inte av en klick

Så låt mig hjälpa dig
För att jag vet att du behöver mig




Bunden vers (Rim) av coleve
Läst 438 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-21 19:19



Bookmark and Share


    J. Herward
De som behöver en allra mest tenderar att hugga handen som sträcks ut i mild gest.

Jag gillar luften mellan raderna, orden får tyngs och väger en stund.
2011-03-07

    vilgot hellros
fint :)
2011-02-12

  F.
Åh, mitt i prick! Applåder!
2011-02-12

  oMareld
fint!
2011-02-05
  > Nästa text
< Föregående

coleve
coleve