Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utkast 20071027


igenom



du rör
vid det oläkta
vid tårar
som aldrig fällts

och jag faller
likt ett regn
i dina händer




Fri vers av evana
Läst 282 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-01-22 14:52



Bookmark and Share


  stella
Tårar är ju frusen sorg...så vackert du skriver!!!
2011-02-13

  Anna*
Det är i öm varsamhet som sår får en chans att läka och där vi kan känna oss trygga låter vi regnet komma. Suverän dikt!
2011-01-29

  Teresia Ridell
Underbart, fint !
2011-01-23

  Ola Rydberg
Mkt fint
2011-01-22

  Lena Själsöga Keijser
igen
strömmar mitt hjärta av dina ords skönhet

tack

Tack att Vackersången Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-22

  mare VIP
Mycket vacker dikt
2011-01-22
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana