Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvinnosmärta

tystnaden uppstår på tyska gator i Ryssland
och kvinnosmärtorna spökar hos henne på nätterna

UPP TILL KAMP mot mens, män och liv och tjuten i öronen
gör dig bara mer levande samtidigt som dina tankar
lever ett eget liv och din fitta lever inget liv för att

i köket väntar knäckebrödet, döden och att få perspektiv på dekadenta, icke-medvetna situationer som återigen smyger sig in i livsschemat

UPP TILL KAMP mot ikea-förgiftade nazistsamhällen där kvotering måste accepteras
och finn dig i situationen kvinna, drick ett glas

vatten




Fri vers av stoneme
Läst 370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-23 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stoneme
stoneme