Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt din bild

 

 Låt din bild

av mig

leva kvar i ditt hjärta

tänk på mig

när du orkar

om din bild av mig

kan ge dig kraft

att gå vidare

i ditt liv

 

Jag hoppas innerligt

 

i

 

Mitt hjärta

 

du

 

Släpper in kärleken

 

Jag önskar dig

all lycka på din

väg genom ditt

liv




Fri vers (Fri form) av Janne
Läst 325 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-01-24 15:45



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Nu berörs jag mer än ord kan förklara! Det är stort & mycket ödmjukt att önska en annan människa det bästa i livet - gissar att både din bild & denna vackra dikt ger både kraft och vilja för vederbörande att möta nytt solsken i sitt liv. Solsken - det är även dikten som visar på vilken varm person du är!
2011-03-07

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Poesi som är som en mjuk och varsam hand mot en kind. =)
2011-02-09

  Ninananonia VIP
Så vacker :)
2011-02-02

  Filosofen2
Den bilden stannar kvar, mjuk och väldigt kärleksfull
2011-01-27

    Röllekan
Mycket läsvärd, jag hoppas innerligt att han/hon släpper in kärleken.
2011-01-25

  Anna*
Så hjärtegott och varmt! Kärleksfull omsorg om den andre, trots allt.
2011-01-25

    ej medlem längre
Så ömsint och hållande.
Mycket fint..
2011-01-25

  Lena Själsöga Keijser
hjärthav vackra
andas
sannhet

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-24

  Julio VIP
Riktigt bra och djupt
2011-01-24

    Ken Cassel
Fint skrivet, själens krigare!
:)

Mvh
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne