Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trähjärtade så kallade poeter...



Trähjärtan på poeter...

Kan ni inte bara utesluta er från denna sajt??

Ni har INGENTING att tillföra mänskligheten,

ni bara ökar mörkret med er tystnad...

Det är deprimerande, ni är deprimerande,

och vi klarar oss utan er.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 522 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-26 02:31



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Trähjärtan ?

Jag tror att du syftar på de som alltid bara läser utan att kommentera och applådera. Du skrev något om det förut ellerhur? Eller har jag fel.
2011-01-26

  Mats Henricson
Definiera gärna "trähjärtan" , det är något kryptiskt (vet ju inte om man ska "inlemmas" i kategorin ifråga)
2011-01-26

  Mr Lindemann VIP
Kan man krama trähjrätan?
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna