make each day count

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

make each day count




Denna kväll... ett mirakel... och livet något fantastiskt!



Genom mitt passionerade hjärta strilar tidens sandkorn.
Jag är en älskande själ i en kropp som ska dö.
Stoppas i ugnen... strös för vinden eller grävas i jorden ned.

Jag är outsäglig skönhet! Kom älska med mej medans vi är här.
Älskade vackra människa, låt oss dansa ikväll, låt oss jubla!

Vi L E V E R!!!







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna
Läst 323 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-01-26 21:20



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
alltet gläder sitt hjärta

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-26

  Ninananonia VIP
:) Härligt Johan! :)
Så underbar är din dikt!
:) :) :)
2011-01-26

  Just Emotions
härligt skrivet!
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna