Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett andetag

 

Jag älskar dig

~~*~~

En kärlek ändlös
som vinterns snökristaller
föder fram knoppar
om våren

~~*~~

Du är en gyllene prins
och en saga för bra
för att vara
sann

~~*~~

Ett kalejdoskop
som förvränger allt
och en förunderlig
resa

~~*~~

Du gav mig himlar
av regnbågar
med glittrande stjärnkaskader

~~*~~

och dansande älvor
till näckens förtrollande toner
vid vår hemliga glänta
i skogen

~~*~~

En odyssé
långt vackrare
än allt jag
drömde
om

~~*~~

Du gav mig resor
i avgrunder av smärta
så blödande
svarta

~~*~~

att själva livet
blev glödande vitt
och fastnade
i väven

~~*~~

Men klockan får sina visare
och tiden flyger
som vita hästar över
månen

~~*~~

för svarta hål
spelar på många
strängar

~~*~~

och glittrande stjärnor
tänds
i himlasalar
i oändligt förföriska
toner

***




Fri vers av Stjärnöga
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-28 03:13



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Åh!.. detta är sådant jag älskar att läsa, resa bort i tanken och känna efter... wow vad en skön en känsla att läsa det väcker.. applåder
2011-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga