Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dämon nr 1

 

.

Johan, ge upp, rulla in dej i en matta och lägg dej på spåret.

Johan, dina dikter är mediokra.

Johan, du kommer aldrig att bli frisk.

Johan, jag har din själ!

Johan, jag ska göra allt för att förstöra ditt liv,

ditt liv som är så fel, ska bli ännu mer fel.

Johan, jag är starkare än du och Gud.

Johan, du är en evig nolla.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-29 04:34



Bookmark and Share


  lilla t
Vet du, skit i Dämonan, ho har fel! Du är toppen! Borsta väck den där urkorkade Dämonan och inse att Du duger fint som du är!
2011-01-29

  Feminaz
när dämonerna kastar kull med det sårbaraste får man blunda och andas in ljus, ljuset som alltid kommer, som kommer och ger hopp om så bara för en livsavgörande stund.
2011-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna