Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel nr 1



Om du bara kunde fatta hur fin du är Johan

Om du kunde ta emot all vår kärlek

Du är så underbar och har så mycket att ge!

Du ska inte lyssna och tro på de mörka krafterna

De far med osanning för du är en toppenkille!

Nu är snart våren här och då ska det lossna för dej

Allting ska bli bra eller nästan allting!

Du ska inte vara rädd, utan lita på vad jag säjer.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-29 19:46



Bookmark and Share


  lilla t
Just precis, på pricken, så är det, Johan!
2011-01-29

  Ninananonia VIP
Ja just det!
2011-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna