Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dag ska vår helighet besannas




Fridhem

 

En vacker solskensdag ska jag angöra bryggan i Fridhem

Min glädje ska vara gränslös och min frid likaså

I landet där kärlek och respekt regerar

ska vi jubla över att äntligen ha kommit hem

Där ska vi helas och äntligen bli dom vi är

Där ska vår fulla potential få blomma i frid

Där ska vår ångest och förtvivlan vara slut

Vi ska sjunga glädjens sånger tillsammans i ömhet

och vår ensamhet och sorg ska vara över.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-30 04:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna